Over ons

Keijser Meubel Groep is een jonge onderneming in de woninginrichtingbranche. Zij wil vernieuwende meubelconcepten op de Nederlandse en de Belgische markt brengen. Uitgangspunt hierbij is het bevorderen van het woongenot van de hedendaagse consument. Hierbij staan de wensen van de consument centraal.

Door het gebruik van edele houtsoorten en natuurlijke producten in combinatie met vakmanschap en de ontwerpen van bekende, succesvolle ontwerpers, introduceert Keijser Meubel Groep betrouwbare meubelconcepten voor de Nederlandse en Belgische meubelvakhandel.

Keijser Meubel Groep kan deze nieuwe concepten op de markt introduceren door een betrouwbare formule. Wij bieden regiobescherming, een optimale service en nauwkeurige verkoopinstrumenten. Dit alles in combinatie met de juiste presentatie van een hoogstaand, massief product.

Door de scherpe calculatie zijn wij als Nederlandse fabrikant in staat een kwalitatief hoogstaand product in de markt te zetten tegen een zeer interessante prijs.

Hans Daalder (1963) studeerde in 1989 af aan de Design Academy in Eindhoven. In 1990 richt hij zijn eigen ontwerpbureau op en werkt voor meubel- en kantoormeubelindustrie├źn in Europa. Vanaf de jaren 90 werkt Hans Daalder onder andere aan het opbouwen van een evenwichtige collectie moderne woonmeubelen in massief hout, voor verschillende bekende en gerenommeerde meubelfabrieken in Nederland en in het buitenland.

De kennis en vaardigheid van ontwerper Hans Daalder worden in elk ontwerp duidelijk. Hij luistert naar de wensen van de consument en dit vindt men terug in zijn modellen.

Robin Keijser (1968) is de bedenker van de nieuwe meubelconcepten. Hij heeft in het binnen- en buitenland ervaring opgedaan in het ontwikkelen van meubilair voor de particuliere markt. Inmiddels heeft hij zijn sporen verdiend in de meubelbranche.

Hij heeft 20 jaar voor gerenommeerde meubelbedrijven gewerkt en werkt sinds medio 2007 als zelfstandig ondernemer.

Benieuwd naar onze collectie?